Mosolyra fel!

Hamis vagy őszinte? Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiből kiderítheted, hogy őszinte-e a mosoly, amit kapsz!

2019.11.07 09:00
A mosolyról a vidámság, a boldogság és egyfajta jóleső érzés jut az eszünkbe. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor ez a reakció távolról sem őszinte. Most megtudhatod, mik a jelei és okai az álmosolynak.
Forrás: Shutterstock

Nézz magadba! Egészen biztosan kerültél már életed során olyan szituációba, amikor nem voltál képes szívből mosolyogni, mégis azt érezted, ezt várják el tőled. Ne érezd ettől rosszul magad, hiszen vannak helyzetek, amikor egyszerűen csak illendőségből mosolygunk. Bár sok esetben ez egy felesleges konfliktus elkerülése miatt, vagy épp egy szeretett ember megbántását megelőzendő történik, nem mehetünk el amellett, hogy sajnos sokan manipulatív szándékkal alkalmazzák a műmosolyt. Amennyiben szeretnéd tudni, ki az, aki hamisan „játszik” az arcával, úgy van egy jó hírünk: eláruljuk a leleplezésük titkát!

A szívből jövő mosolyért elsősorban a szem és az arc oldalizmai felelnek. Ennek tudatában, már sokkal könnyebben meg fogod tudni állapítani, hogy ki az, aki hamis mosollyal ajándékoz meg. Vagy mégsem? A biztos felismerés érdekében adunk pár tippet, hogy valóban fel tudd ismerni az álmosolygást:

Forrás: Shutterstock

Ne lepődj meg, ha mostantól kezdve árgus szemekkel fogod vizsgálni a környezetedben élők mosolyát, továbbá azon se, ha egyre többnél fogod felismerni a hamis mosoly jeleit.

Kapcsolódó cikkek

Tőled mosolygósabb a világ?
Töltsd ki a tesztet és tudd meg!

Kitöltöm

Az oldal és a kvíz támogatói: