Mosolyra fel!

Külföldi sztárok, akik tettek a szép mosolyért!

2019.10.28 09:00
Odáig vagy a hollywoodi sztárok mosolyáért? Arról álmodozol, bárcsak te is úgy nézhetnél ki, mint ők? Talán nem is gondolnád, hogy a hírességek külseje sem volt mindig tökéletes. Karrierjüket sokan még rendezetlen fogsorral kezdték, később azonban úgy döntöttek, a siker érdekében szakember segítségét kérik. Szeretnéd tudni, kik azok, akik megcsináltatták fogaikat? Megmutatjuk!
Forrás: Northfoto, Getty Images

Tom Cruise

Tom Cruise-t Hollywood egyik legjóképűbb színészeként tartják számon hosszú évek óta, ám nem volt ez mindig így. A sármos színész karrierje kezdetén még kesze-kusza fogakkal mosolygott a kamerába, majd rájött, ezen érdemes változtatnia, ha valóban be akar törni a legjobbak közé. A fogorvos pedig igazán jó munkát végzett, a nők azóta elolvadnak Cruise mosolyáért.

Forrás: Getty Images

Dakota Johnson

Dakota Johnsonnak igazi szexepilje volt az aprócska hézag a fogai között. Így ismerte meg őt a világ, és ezzel a mosollyal csavarta el a fejét Mr. Greynek is A szürke ötven árnyalatában is. Elégedetlenkedtek is a rajongók, amikor nemrég immár tökéletes fogsorral jelent meg egy eseményen. A színésznő később elárulta, gyermekkora óta fogszabályzót használt és a fogorvosa tanácsára vetette ki pár hónapja. Ennek köszönhető, hogy a fogai összébb húzódtak és eltűnt a rés.

Forrás: Getty Images

Zac Efron

Zac Efron kidolgozott felsőtestével, vakító kék szemével és mosolyával nők ezreinek vágyálma. Csakhogy az ő külseje sem volt mindig tökéletes. Régi és mostani fotóját összehasonlítva jól látható a különbség, karrierje kezdetén, a High School Musical előtt még volt egy kisebb rés az elülső fogai között, amit hamar megcsináltatott.

Forrás: Getty Images

Celine Dion

Celine Diont 1988-ban ismerte meg a világ, amikor Svájc képviseletében megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Az akkor sötétbarna, göndör hajjal hódító énekesnő külsőleg rengeteget változott az azóta eltelt évek során és a leglátványosabb változás kétségtelenül az, hogy megcsináltatta a fogait. Korábban kissé csámpásak, kesze-kuszák voltak, ám mára a mosolya is elragadó.

Forrás: Getty Images

Victoria Beckham

David Beckham felesége, Victoria egy igazi hűvös szépség, akit nagyon ritkán látunk teli szájjal mosolyogni. Mégis megvizsgálva a régebbi és mostani fotóit, hamar kiszúrhatjuk, hogy alakíttatott a mosolyán. Míg a Spice Girls-ös évek elején fogsora igen szabálytalan volt, később rendbe hozatta és kifehéríttette azt.

Forrás: Getty Images

Miley Cyrus

Miley Cyrus még kislányként, rendezetlen fogsorral ismerhette meg a nagyvilág a Hannah Montana című sorozatban. Később azonban ahogy teltek az évek, az énekes-színésznő alaposan megváltoztatta a külsejét, és nem csak a haját vágatta le és vett fel egyre vagányabb ruhákat, hanem a fogait is rendbe szedette fogfehérítéssel és fogszabályzással.

Kapcsolódó cikkek

Tőled mosolygósabb a világ?
Töltsd ki a tesztet és tudd meg!

Kitöltöm

Az oldal és a kvíz támogatói: