Mosolyra fel!

A legszebb mosolyú modellek

2019.10.14 09:00
A következő modelleket nemcsak szerencsés testalkattal áldotta meg a természet, hanem csodálatos mosollyal is. Ők azok a szupersztárok, akiknek varázslatos tekintetét és bájos arcvonásait szinte a világ minden táján ismerik és tömegek rajonganak értük. Szerencsére akad közöttük néhány magyar szépség is, akikre igazán büszkék lehetünk. Mutatjuk!
Forrás: Getty Images

Miranda Kerr

Miranda Kerrt a világ egyik legszebb mosolyú modelleként tartják számon. Nem vitás, hogy az arcán megjelenő apró bájgödröcskék tényleg mindenkit elvarázsolnak, aki csak meglátja őt. Nyugodtan kijelenthetjük, szépségének köszönhetően a fél világ a lábai előtt hever és olyan híres férfiaknak is megesett rajta a szeme, mint például Orlando Bloom, akivel 3 évig házasok is voltak és egy közös gyermekük született. A 36 éves modell később újra férjhez ment, és Evan Spiegel üzletembernek még egy kisfiút szült.

Forrás: Getty Images

Palvin Barbara

Természetesen nem maradhat ki a sorból hazánk büszkesége, Palvin Barbara sem, aki nemcsak a gyönyörű kék szemeivel hódította meg a világot, hanem a gyermeki, ártatlan mosolyával is. A férfiak legnagyobb bánatára azonban a még mindig csak 25 esztendős modell 2018 óta boldog párkapcsolatban él az amerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal.

Forrás: Getty Images

Christie Brinkley

Ki ne emlékezne a 70-es, 80-as évek egyik legnépszerűbb szupermodelljére? A gyönyörű Christie Brinkley szőke hajkoronájával, égszínkék szemével és ellenállhatatlan mosolyával vette le a férfiakat a lábáról. A színésznőként is ismert modell ma 65 esztendős, de legalább egy évtizedet letagadhatna a korábból. Összesen négyszer volt férjnél és három gyermek büszke édesanyja.

Forrás: Getty Images

Mihalik Enkő

Nem szeretnénk elfogultnak tűnni, de úgy éreztük, a legszebb mosolyú modellek toplistáján ott a helye a másik magyar szépségnek, Mihalik Enikőnek is. A 32 esztendős vörös hajú sztár egyetlen pillantásával képes elvarázsolni a férfiakat, és a szerencsésebbeknek talán még egy mosoly is jut. Enikő legnagyobb sikerei közé tartozik, hogy szerepelhetett a japán és az olasz Vogue címlapján és 2010-ben feltűnt a híres Pirelli naptárban is.

Forrás: Getty Images

Heidi Klum

Heidi Klum a 90-es években hódította meg a kifutót, de szépségéből az azóta eltelt évek során sem veszített semmit. Ma 46 esztendős, négy gyermeket nevel és továbbra is igazi szupersztárnak számít. Olyan hírességek fejét csavarta el, mint például Flavio Briatore vagy épp Seal, de nem tudott csodás mosolyának ellenállni a Tokio Hotel fiatal gitárosa, Tom Kaulitz sem, aki idén feleségül is vette szerelmét.

Kapcsolódó cikkek

Tőled mosolygósabb a világ?
Töltsd ki a tesztet és tudd meg!

Kitöltöm

Az oldal és a kvíz támogatói: